Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videós hírkeresők képes leírás - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu
részletek »

Videós hírkeresők - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirkeresok.tlap.hu » Videós hírkeresők
Keresés
Találatok száma - 7 db
ATV videók

ATV videók

A műsorok menüpont alatt jelenleg több mint 20 műsor oldala tekinthető meg, amely folyamatosan bővül. Itt megismerhetők az adott műsor céljai, készítői, a sugárzás időpontja, és a műsorok utolsó néhány adásának videói. A közösségben megtalálhatók a legfrissebb videókés cikkek, valamint a top 10 tájékoztatást nyújtanak a legolvasottabb cikkekről, és a legnézettebb videókról. Ebben a rovatban a felhasználók feliratkozhatnak hírlevelünkre, és regisztrált felhasználókká válhatnak.

Mindroom

Mindroom

A mindroom egy új videókereső szolgáltatás, amivel a magyar híradókban lehet egyszerűen keresni - az elhangzott szöveg alapján! A mindroom oldalt a Digital Natives Szolgáltató Kft. indította el: a program beszédfelismerője a hangfájlokból szöveges fájlt készít, így a látogatók ugyanúgy tudnak keresni a video- és hanganyagokban, mint egy cikk szövegében. Például az ingatlanadó szóra keresve a mindroom-on megtalálhatók azok a híradóanyagok, amelyekben az ingatlanadó elhangzott, sőt az egyes műsorrészeket a szavak elhangzásától lehet lejátszani. A szófigyelő szolgáltatás díjmentesen értesíti a felhasználót, ha az általa megadott kifejezések elhangoztak az elmúlt 24 órában, a heti értesítő pedig tömör, átfogó képet ad a hét kiemelt témáiról.

RTLHirek - videós hírportál

RTLHirek - videós hírportál

Bejárat a hírek világába - Az RTL híroldala, ahol rengeteg hír, videó található, naprakészen az aktuális politikai, belföldi, külföldi életből. 2008. márciusában az RTL Csoport új tagjaként indult útjára az RTL Hirek oldal. Célja elsősorban az időszerű tények összefoglalása és az RTL Klub színvonalas, tartalmilag a hírek világába tartozó műsorainak internetes megjelentetése.

Stop - videó

Stop - videó

A Stop tartami gerincét a belföld, bulvár, bűnügy rovatok adják, amelyeket további rovatok minden témát kimerítően körülölelnek. Dinamikusabban fejlődik a Videó - hír - rovat, de egyre népszerűbbek képriportok, vagy a nemrég indult blog is.

TV2 Videók

TV2 Videók

Videók - A TV2 Magyarország egyik legnézettebb kereskedelmi csatornája. Műsorkínálatában olyan nézettségi toplistás sorozatok szerepelnek, mint a Doktor House és a Született Feleségek, és a csatorna saját gyártású műsorai - mint például a Napló, Tények, Aktív, a Hal a tortán, a Megasztár vagy a Jóban Rosszban - is nagy közkedveltségnek örvendenek a nézők körében.

Videóhírek

Videóhírek

A Videóhírek a hazai videós portálok, televíziók videóanyagainak gyűjtőoldala. Az oldalon egy helyen, kategorizálva megtekinthetőek a nagyobb hírportálok és videós portálok videói, a televíziók felvételei, emellett egy videókereső is működik, amely a népszerűbb videómegosztók találatait összegzi.

Videóstart

Videóstart

A Videóstart egy hírgyűjtő oldal. Magyarország legfontosabb híroldalainak videós anyagit szemlézi, gyűjti össze egy oldalra, így könnyítve meg a felhasználók gyors tájékozódását. Az oldal 3 percenként frissül, mely így a leggyorsabb információközlést biztosítja a felhasználók felé.

Tuti menü