Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szoftveres hírkeresők képes leírás - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu
részletek »

Szoftveres hírkeresők - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirkeresok.tlap.hu » Szoftveres hírkeresők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Awasu

Awasu

Awasu is a state-of-the-art feed reader that comes loaded with features for both casual personal use and professional, high-powered information management. If you're looking for something to read your favorite blogs and news channels with, Awasu offers both power and flexibility and is far and away one of your best choices. It comes with: - a modern and fully customizable user interface. - individually configurable channels. - advanced features to manage your channels. - content archiving, coupled with an advanced search engine. You can also do many other things like: - automatically download your favorite podcasts. - integrate with your blogging tools. - automatically keep your blogroll up-to-date. - keep working even when you're not online. - actively monitor your feeds for things you're interested in. - bookmark and annotate items. - keep multiple copies of Awasu in sync with each other, and even other feed readers. - take information out of Awasu and republish it.

FeedDemon

FeedDemon

A komplett RSS olvasó előnye, hogy szavak, illetve mondatok szerint is alkalmas a híreket szűrni. Ezzel a módszerrel a hírforrásokat tematikus csoportokba rendezhetjük, ami által sokkal átláthatóbbá válik az általunk keresett, illetve érdeklődési körünkbe tartozó hír, hírcsoport. A hírek frissítését naponta, vagy az általunk beállított időnek megfelelően képes frissíteni.

Feedreader

Feedreader

A szakemberek szerint az egyik legjobban használható RSS-olvasó szoftver Windows alatt az ingyenes és magyar nyelvű Feedreader. Egyik hasznos szolgáltatása, hogy a a képernyő jobb alsó sarkában automatikusan felnyíló miniablakokban folyamatosan felvillantja a frissen megjelent hírek címeit.

News Fire

News Fire

Mindent tud amire szükségem van, sőt egy picit többet is. Képes szinte minden típusú feed beolvasására, és megjelentésére. Szépen kezeli a képeket, és működése is kielégítően gyors. A dockon mindig megjelenik a friss/olvasatlan postok száma, valamint innen kezelhetjük is az alkalmazást. Frissíthetjük a feedeket, vagy amennyiben zavar a sok újdonság, mindegyiket olvasatlannak jelölhetjük. A főablakban kicsit azért több lehetőségünk van, egyenként is testre szabhatjuk a hírforrásokat, újat adhatunk hozzá, csoportokba rendezhetjük őket. Ha valamiről nem akarunk megfeledkezni, egy kis zászlócskával meg is jelölhetjük, hogy később ne felejtsük el elovasni/elküldeni. A rendezési feltételeket is több szemponthoz köthetjük, valamint a megjelenést is kedvünkre alakíthatjuk. A program tökéletesen együttműködik az alapértelmezett böngészőnkkel, az általam használt Firefox 3.5.2-vel legalábbis perfektül. A NewsFire képes OPML-ből importálni egész feedgyűjteményeket, de a saját magunk által elkésztett listát is ki tudja exportálni, így akár biztonsági mentést is készíthetünk kedvenc híreinkről.

Tuti menü