Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Politikai hírgyűjtők képes leírás - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu
részletek »

Politikai hírgyűjtők - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirkeresok.tlap.hu » Politikai hírgyűjtők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alternatív Hírportál

Alternatív Hírportál

Az Alternatív Hírportál terveinknek megfelelően egy olyan hírfigyelő rendszert alkot, amely - a mai politikai terminológiával élve - jobboldali forrásokat indexel. Olyan honlapoknak is megjelenést biztosít, amelyek nincsenek 'reflektorfényben', de híreik gyakran megfontolásra érdemesek. Olvasók azon internetezők köréből kerülnek ki, akik kíváncsiak a médiumok által behatárolt véleményeken kívül eső álláspontokra is.

Egyenlítő Blog - Egyenlítő TV

Egyenlítő Blog - Egyenlítő TV

Közéleti-politikai oknyomozó blog-A 2009-ben indult Egyenlítő TV - Egyenlítő Blog 2011-re Magyarország legnagyobb politikai-közéleti oknyomozó blogjává nőtte ki magát. Köszönjük látogatóink és követőink bizalmát!

Hírcsárda - álhíroldal

Hírcsárda - álhíroldal

Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. A valósággal való bármilyen egyezés kizárólag, vagy egyes szituációkban a valóság definíciójának értelmezésétől függően részben a véletlen műve. Ezt persze nagyban befolyásolja a véletlen definíciója is: azokat az összefüggéseket, amelyeket még nem ismerünk, vagy amelyek kiszámítása túlságosan költséges lenne, véletlennek tekintjük.

Hirposta.hu politika rovata

Hirposta.hu politika rovata

Hirposta.hu politika rovata friss híreket kínál a nap 24 órájában több tucat híroldal kínálatából. Regisztrált felhasználóink az országos híreken kívül elérhetik lakóhelyük legfontosabb híreit, személyre szabott híroldalt állíthatnak össze kedvenc hírforrásaiból, tetszőleges kulcsszó alapján gyűjthetik egy folyamba a különböző források híreit, a kedvencekhez adhatják és összegyűjthetik a fontos cikkeket! Minden adott, hogy Ön kényelmesen hozzájusson a legfontosabb értesülésekhez. Regisztráljon és használja ki még jobban a Hírposta lehetőségeit!

InterMatrix

InterMatrix

Politika, Kormány, Parlament, Mentelmi jog, Nevelés, Közoktatás, Felsőoktatás, Egészségügy, Foglalkoztatás, Korrupció, Vesztegetés, Sikkasztás, Adó, Gazdaság, Válság, Bank, Hitel, Nyugdíj, Munkanélküli, Esélyegyenlőség, Szegénység, Kisebbség

Tuti menü