Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hirkeresok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
A hírek

A hírek

Az aHírek weboldalán - Egy helyen olvashatod a legfontosabb hazai médiumok híreit, így 10 perc alatt átfuthatod: miről szólnak. Van néhány témakör, ami érdekel Téged. Ezek többségét egyetlen szóban is jól körül tudod írni. Amikor friss újdonságokat keresel, a szemeddel kutatod ezeket a szavakat a hírek címében. Ezt a kutatást válthatod ki azzal, ha megadod a 'kulcsszavakat'. A hírekből csak azokat fogod látni, amelyek ezekhez a kulcsszavakhoz kapcsolódnak.

Addictomatic

Addictomatic

Addictomatic searches the best live sites on the web for the latest news, blog posts, videos and images. It's the perfect tool to keep up with the hottest topics, perform ego searches and feed your addiction for what's up, what's now or what other people are feeding on.

Alltop

Alltop

A használható hírgyűjtő lényege ugyanis nem a lehető legnagyobb számú információforrás begyűjtése, hanem a megfelelő, átgondolt válogatás. Persze a megfelelő forrásokból begyűjtött információk sem érnek semmit megfelelő rendszerezés és emberbarát felhasználói felület nélkül. Az Alltop a kezdeti 20-ról most több százra növelte a feldolgozott témakörök számát.

Alternatív Hírportál

Alternatív Hírportál

Az Alternatív Hírportál terveinknek megfelelően egy olyan hírfigyelő rendszert alkot, amely - a mai politikai terminológiával élve - jobboldali forrásokat indexel. Olyan honlapoknak is megjelenést biztosít, amelyek nincsenek 'reflektorfényben', de híreik gyakran megfontolásra érdemesek. Olvasók azon internetezők köréből kerülnek ki, akik kíváncsiak a médiumok által behatárolt véleményeken kívül eső álláspontokra is.

ATV videók

ATV videók

A műsorok menüpont alatt jelenleg több mint 20 műsor oldala tekinthető meg, amely folyamatosan bővül. Itt megismerhetők az adott műsor céljai, készítői, a sugárzás időpontja, és a műsorok utolsó néhány adásának videói. A közösségben megtalálhatók a legfrissebb videókés cikkek, valamint a top 10 tájékoztatást nyújtanak a legolvasottabb cikkekről, és a legnézettebb videókról. Ebben a rovatban a felhasználók feliratkozhatnak hírlevelünkre, és regisztrált felhasználókká válhatnak.

Awasu

Awasu

Awasu is a state-of-the-art feed reader that comes loaded with features for both casual personal use and professional, high-powered information management. If you're looking for something to read your favorite blogs and news channels with, Awasu offers both power and flexibility and is far and away one of your best choices. It comes with: - a modern and fully customizable user interface. - individually configurable channels. - advanced features to manage your channels. - content archiving, coupled with an advanced search engine. You can also do many other things like: - automatically download your favorite podcasts. - integrate with your blogging tools. - automatically keep your blogroll up-to-date. - keep working even when you're not online. - actively monitor your feeds for things you're interested in. - bookmark and annotate items. - keep multiple copies of Awasu in sync with each other, and even other feed readers. - take information out of Awasu and republish it.

Bloglines

Bloglines

A BlogLines egy RSS projekt. Megadhatod neki a kedvenc blogjaid, hírszájtjaid feedjének az url-jeit, a BlogLines pedig aranyos kis online RSS olvasóként megjeleníti a legfrissebb híreket. Persze ez egy olyan dolog, hogy nem bírnék online rss olvasót használni, de természetesen ez ízlés dolga.

Bluu

Bluu

A Bluu a különböző szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt, a hagyományos keresés mellett a lényeg, hogy a kereső megérti kérdéseinket és megtalálja a releváns találatot. Hogyan is keresünk a Google-ban? Ha Ady Endre születési idejére vagyunk kíváncsiak, általában azt írjuk be: Ady Endre születési év vagy Ady Endre született. A Google mindkét esetben első helyen adja a Wikipedia szócikkét, amire rá sem kell kattintanunk, mert a szöveges ajánlóból kiderül, hogy 1877. november 22-én.

Bulvárvilág

Bulvárvilág

Az összes bulvár hír egy helyen. Nem kell többé több hírforrásra támaszkodnod itt mindent megtalálsz ami bulvár egyetlen oldalon. A legfrissebb bulvárhírek magyar és külföldi celebekről egyaránt. Életmóddal kapcsolatos cikkek, írások és tanácsok.

Hirdetés
Egyenlítő Blog - Egyenlítő TV

Egyenlítő Blog - Egyenlítő TV

Közéleti-politikai oknyomozó blog-A 2009-ben indult Egyenlítő TV - Egyenlítő Blog 2011-re Magyarország legnagyobb politikai-közéleti oknyomozó blogjává nőtte ki magát. Köszönjük látogatóink és követőink bizalmát!

FeedDemon

FeedDemon

A komplett RSS olvasó előnye, hogy szavak, illetve mondatok szerint is alkalmas a híreket szűrni. Ezzel a módszerrel a hírforrásokat tematikus csoportokba rendezhetjük, ami által sokkal átláthatóbbá válik az általunk keresett, illetve érdeklődési körünkbe tartozó hír, hírcsoport. A hírek frissítését naponta, vagy az általunk beállított időnek megfelelően képes frissíteni.

Feedreader

Feedreader

A szakemberek szerint az egyik legjobban használható RSS-olvasó szoftver Windows alatt az ingyenes és magyar nyelvű Feedreader. Egyik hasznos szolgáltatása, hogy a a képernyő jobb alsó sarkában automatikusan felnyíló miniablakokban folyamatosan felvillantja a frissen megjelent hírek címeit.

Fever

Fever

Your current feed reader is full of unread items. You're hesitant to subscribe to any more feeds because you can't keep up with your existing subs. Maybe you've even abandoned feeds altogether. Fever takes the temperature of your slice of the web and shows you what's hot.

Film, Mozi Hírek

Film, Mozi Hírek

A Fantasmania Magazin csoportosítva közöl szórakoztató (Mozi / Film, Képregény, Pankráció) híreket és cikkeket (a témakörök további bővítését tervezzük a későbbiekben). Mozi témakörben filmes hírek, cikkek és írások jelennek meg több forrásból. Emellett friss filmtrailerek, videók is találhatóak oldalon. A magazin több partner tartalmaiból táplálkozik, így biztosítva a mindig aktuális és változatos tartalmakat.

Foci Hírek

Foci Hírek

Friss foci hírek, foci eredmények minden mennyiségben, a focis oldalak legfrissebb hírei, minden egy helyen itt, a Foci Hírek oldalán! Egy helyen a focival kapcsolatos weboldalak, híroldalak rss csatornán közzétett hírei és eseményei. A legfrissebb focit, labdarúgást érintő pletykák, átigazolási hírek és más érdekességek! Nem hagyjuk, hogy bármiről is lemaradj! A topligákat és a magyar bajnokságot érintő újdonságok! Élőben követheted nyomon az angol, olasz, spanyol, német, magyar labdarúgó bajnokságot, valamint a Bajnokok Ligája, Európa Liga eseményeit, a Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, NB1, NB2 sztárcsapatait, focistáit.

Friss hírek

Friss hírek

A Friss hírek oldal egy folyamatosan frissülő, naprakész hírgyűjtő oldal, amelyen a híreket időrendben és tematikusan is böngészni tudod. Így biztosan nem maradsz le egy hírről sem! Az időjárási adatokat a köpönyeg biztosítja.

Friss Hírek

Friss Hírek

A legfrissebb hírek belföldről, külföldről - sport, bulvár, kultúra, a gazdaság hírei, hírkereső. Minden hír egy helyen összegyűjtve. A Friss hírek célja, hogy a magyar nyelvű sajtóban megjelenő hírfolyamot tematikusan rendszerezve, egyéni és újszerű szerkezetben tárja az olvasók elé. Ezáltal újfajta szabadságot kínál felhasználóinak: a hagyományos hírfogyasztással ellentétben, ahol először az orgánumot, majd a témát választhatja meg az olvasó, a Friss hírek lehetővé teszi, hogy először a hírek sokszínű tematikáját tekintse át az olvasó, majd eldönthesse, hogy az adott témát melyik forrásból szeretné jobban megismerni.

Tuti menü