Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírkeresők képes leírás - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu
részletek »

Hírkeresők - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirkeresok.tlap.hu » Hírkeresők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bluu

Bluu

A Bluu a különböző szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt, a hagyományos keresés mellett a lényeg, hogy a kereső megérti kérdéseinket és megtalálja a releváns találatot. Hogyan is keresünk a Google-ban? Ha Ady Endre születési idejére vagyunk kíváncsiak, általában azt írjuk be: Ady Endre születési év vagy Ady Endre született. A Google mindkét esetben első helyen adja a Wikipedia szócikkét, amire rá sem kell kattintanunk, mert a szöveges ajánlóból kiderül, hogy 1877. november 22-én.

Google Hírek

Google Hírek

A Google Hírek világszerte több mint 200 magyar nyelvű hírforrásból gyűjti össze a híreket, és automatikusan úgy rendezi a cikkeket, hogy a legfontosabb hírek jelenjenek meg először. A témaköröket 15 percenként frissíti, így valahányszor megtekinti az oldalt, mindig találhat új cikkeket. Ha kiválasztja az Önt érdeklő főcímet, közvetlenül arra a weboldalra léphet, amely közzétette az elolvasni kívánt cikket.

News.Ask

News.Ask

A negyedik nagy kereső-algoritmus fejlesztőnek, kereső-szolgáltatónak szokták nevezni. Adatbázisa jóval kisebb és kevésbé aktuális a magyar lapok tekintetében, mint a riválisoké, és nem is lehet a keresést leszűkíteni magyar nyelvre. Mindezek miatt magyar lapok közötti keresésre gyakorlatilag használhatatlan.

Zene hírek

Zene hírek

Soha nem látott siker küszöbén áll Santana legújabb, 'The Greatest Guitar Classics Of All Time' elnevezésű albuma, mely előreláthatólag szeptember 20-án kerül a boltokba! Carlos Santana személyes látogatásával tisztelte meg a Sony New York-i központját, miután a Jones Beach Theaterben egy telt házas előadáson volt túl. Közösen ünnepelték a páratlan sikert az RCA/Jive Label vezetőségével.

Zérush.hu

Zérush.hu

Zérush.hu, 2015-ben alapított online hírgyűjtő portál, amely a legjelentősebb hazai híroldalak legfrissebb cikkeit jeleníti meg különböző kategóriákban (Női témák, technika, sport, bulvár, utazás, regionális, általános, gazdaság, egészség, kultúra). Az rss hírdobozok automatizáltan görgetik a legjelentősebb hírkínálatot. Az oldal partnerei folyamatosan bővülnek, jelenleg többek között az origo.hu, portfolio.hu, nemzetisport.hu, femcafe.hu, turizmus online és az sg.hu cikkei is elérhetőek az oldalon.

Tuti menü