Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Desktop hírkeresők képes leírás - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu
részletek »

Desktop hírkeresők - Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirkeresok.tlap.hu » Desktop hírkeresők
Keresés
Találatok száma - 8 db
Gizj

Gizj

Gizj is born with the objective to make available a free tool for the aggregation of services and contents and in a unique space, always accessible, up-to-date, private and completely personalizzabile.The promoters of the project have initially developed it based on they own requirements, unsatisfied of the offer of similar services.There was in fact need of a service that allowed in limited time to approach from every place to a personal space, in which finding news always updated on interesting topics for the reader. This is an alternative to specialistic and generalistic portals, too much far from the specific requirements of every visitor.

iGoogle

iGoogle

Ez tulajdonképpen egy google kereső, amely teljesen testre szabható. Nagyon jó szívvel ajánlom kezdőoldalnak. Tudása szinte teljes egészében testre szabható. Számtalan Magyar kiegészítő is található hozzá. Például időjárás előrejelzés, Gmail és egyéb levelezőrendszerek támogatása, láthatja beérkező leveleit, tervezhet útvonalat, megtekintheti a legfrissebb árfolyamokat, kereshet a MÁV, Volán menetrendekben, szótárazhat a világ nyelvein, és még sorolhatnám... Inkább próbálja ki Ön is, hiszen ez a felület Magyarul is 'beszél', tehát kényelmesen használható. Kinézete is választható, igényeinek megfelelően.

My.yahoo

My.yahoo

A My Yahoo! felhasználók az RSS cikkeket a személyes oldalukhoz tudják adni. Bővebb informácót itt talál erről: My Yahoo! RSS FAQ. Nem annyira komfortos, mint a szoftveres megoldás, de előnye, hogy nem kíván helyi erőforrást és bárhonnan elérhető (munkahely, internet kávézók stb.).

MyAOL

MyAOL

MyAOL egy több nyelven elérhető személyre szabható honlap. Több testreszabható funkciók közül lehet választani, mint például: időjárás, naptár, horoszkóp, e-mail, hírek, részvényárfolyamok, továbbá a kedvencek, RSS-feed olvasó hírek és a könyvjelző.

Protopage

Protopage

Itt is regisztrálnunk kell először - ez 1 perc, majd elneveznünk az oldalt. Ha ezzel elkészültünk, kezdhetjük felépíteni az oldalt. A Protopage lényege annyi, hogy rengeteg oldalról összegyűjti a legfrissebb információkat, így nem kell minden oldalt külön-külön meglátogatni, hanem egy helyen olvashatunk mindent. Ez sok időt takarít meg. Eleve adott egy csomó oldal, ezeket lehet törölni, ha szeretnénk. Amennyiben új oldalt szeretnénk hozzáadni, amely nincs az előregyártott listában (magyar weboldalak például nem lesznek), akkor az Add widgets gombra kattintva kell az RSS feed-nél beírni a csatorna címét.

Webwag

Webwag

A Webwag felhasználóbarát, egyszerű és könnyen kezelhető. A feed dobozokat nem csak oszlopokba rendezve, hanem összevissza is megjeleníthetjük. Ami kicsit emberibb oldalt eredményezhet, mint egy katonás rendbe állított dobozcsoport.

WebXtreme

WebXtreme

Ezen az oldalon személyre szabhatod a nyitólapodat! RSS olvasókkal nem maradsz le a legfrissebb hírekről, ezenkívül további hasznos folyamatosan bővülő alkalmazásokkal találkozhatsz, mint pl. jegyzettömb, irányítószám kereső stb. Ha van kedved nézd meg te is!

Widgami

Widgami

A Widgami (ejtsd: widzsámi - a widget és az origami szavak kombinációja) a Te saját személyre szabott oldalad, ahol mindent szabadon megváltoztathatsz: mozgathatod a modulokat, új rss, atom hírcsatornákat adhatsz a laphoz, megváltoztathatod az egyes modulok beállításait, új lapokat hozhatsz létre.

Tuti menü